dametøjOm du er til dyre varemærker eller billigt tøj fra H&M, er det altid lækkert med nyt tøj. Men synes du, at du bruger for mange penge på det? For at spare penge på tøj, behøver du ikke nødvendigvis købe mindre af det. Vi giver dig tips til hvordan. 

1. Køb tøj på udsalg 

Kan du godt vente lidt, og behøver du ikke nødvendigvis have nyt tøj lige nu og her, er der mange penge at spare ved udelukkende at købe tøj på udsalg. Ofte kan du spare 50% eller mere, hvis du kan vente lidt og ikke nødvendigvis behøver den nye badedragt i starten af sæsonen eller et par specifikke jeans lige inden efteråret. 

Der er mange herretøj og dametøj udsalg at finde online. Så vil du gerne investere lidt tid i det, kan du hurtigt spare nogle penge. 

2. Køb ikke billigt 

… Men vi har jo lige sagt, at der kan spares penge på at købe på udsalg? Med billigt mener vi, at du kan spare penge på at købe tøj i god kvalitet. Når du går efter det helt billige tøj, ender det som regel med kun at være pænt til ganske få ganges brug – og så ender det bag i skabet. Det er dyrt. Køb hellere tøj fra brands med fokus på ordentlige materialer og bæredygtighed. Det gør dig også mere glad for det tøj, du ender med at købe. Du kan sagtens købe tøj i god kvalitet på udsalg. 

3. Vask dit tøj mindre 

Behovet for at købe nyt kommer som regel, fordi det nuværende i garderoben er ved at blive slidt. Du kan spare mange penge på tøj og din garderobe generelt, hvis du har fokus på at behandle dit tøj godt. Med det mener vi, at du kun vasker dit tøj, når der er pletter på, eller det er beskidt. Lad være med at komme det i tørretumbleren og sørg for at vaske tøjet efter det, som bliver anbefalet. Det gør dig også mere glad for dit tøj, fordi det holder farven og formen i længere tid. 

4. Køb kun det, du har brug for 

Er det virkelig nødvendigt med 20 t-shirts, 15 jeans og 10 kjoler? Du har med garanti nogle udvalgte styles, du primært bruger. Tænk gerne over dine køb i en uge eller to, inden du lægger dem i kurv og betaler. Det giver dig tid til at mærke efter og sortere fra. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *