Have

Haveplanter, havemøbler og havehygge

Havelivet har mange aspekter. Haven kan bruges til mange rekreative formål, for den skal både passes og hygges i. Nogle foretrækker en fuldstændig vild naturhave, men de fleste vil gerne have indflydelse på, hvordan haven kommer til at være.
Det betyder, at du skal lægge et vist arbejde i haven for at få den, som du gerne vil have den. Du skal måske bygge et skur, sætte et drivhus op, bygge en terrasse eller anrette en køkkenhave. Der er mange elementer, der skal i spil, når din perfekte have skal anlægges.
Du skal også beslutte, hvilke haveplanter der skal være i haven, og hvor disse haveplanter skal være henne. Skal de være permanente, eller skal det være sommerblomster i krukker?

Forhandlere af haveudstyr

forhandlerpaavej
forhandlerpaavej
forhandlerpaavej
forhandlerpaavej

Havemøbler og udstyr til terrassen

En terrasse – eller måske flere – er et absolut must i en have. Det er her, du og dine gæster kommer til at opholde jer mest, når der skal hygges. Du er derfor nødt til at have nogle gode havemøbler til at stille på terrassen. Vælg gerne nogle af en god kvalitet, så havemøblerne har en lang holdbarhed.

En grill er også en nødvendig ting at have på terrassen. Mange forbinder netop sommer på terrassen med en grill. Det fås ikke meget bedre, end når der bliver grillet på terrassen og serveret kølige drikke. Det er toppen af dansk sommer for mange haveejere – og for deres gæster.

Griller findes i mange varianter. En grill kan være til kul eller gas, og den kan have forskellige faconer.

Guide til valg af det bedste drivhus

Mange haveejere drømmer om at få et drivhus. Drømmen kan gå på enten et mindre drivhus til at dyrke lidt tomater og agurker i, eller det kan være en drøm om det helt store orangeri. Det er gratis at drømme, og det er ikke altid, at alle drømme skal opfyldes. Men drømmen om et drivhus i haven er dog inden for rækkevidde for de fleste.

Når du skal vælge et drivhus til netop din have, så er der flere aspekter, som du bør overveje, inden du træffer dit valg. Først og fremmest må du se på din haves størrelse. Ønsker du et større drivhus, så kræver det, at der er plads til det i din have. Når det er på plads, kan du se på, hvor meget tid du har til at passe et drivhus. Et større og mere avanceret drivhus kræver en del mere arbejde end et mindre og simpelt drivhus.

Desuden bør du altid vælge et af de bedste drivhuse i kategorien. Det vil holde længst og give de bedste resultater. Her finder du blandt andet hjælp og vejledning til valg af bedste drivhus, og indretningen hertil, som fx. kapilærkasser. Så vil du være bedre klædt på i forhold til dit valg.

Vælg de bedste havemaskiner

Noget havearbejde er temmelig tungt. Derfor vil det i mange tilfælde være ideelt – og nogle gange helt