bolig

Boligudstyr, indretning og møbler

Din bolig er der, hvor du føler dig hjemme og kan slappe ordentlig af. Din bolig skal derfor kunne opfylde dette behov, samtidig med den udstråler et helt bestemt udtryk. Læs med her, hvis du mangler lidt tips og tricks til din bolig. Her finder du artikler, guides og test med bolig indretning og udstyr.
Du kan gøre ret meget for at optimere din boligs udtryk – og det behøver slet ikke at være svært. Ved at indføre nogle få elementer til din bolig kan du få skabt en totalt gennemført bolig. Hvad end ordet ’boligstil’ er en by i Rusland for dig, eller du blot ønsker et friskt pust og inspiration til din boligindretning, så læs med nedenfor.

Forhandlere af boligudstyr

forhandlerpaavej
forhandlerpaavej
forhandlerpaavej
forhandlerpaavej

Boligindretning

Start med at vælge, hvad du vil have, at din bolig skal udtrykke. Skal det være fuldkommen skarpt? Skal det være lyst og nordisk? Eller skal det være fuldt af farver? Når du har fundet ud af dette, er du klar til at gå videre.

Nedenfor får du en masse fifs til, hvordan du kan få din bolig til at udstråle lige netop det, du ønsker gennem forskelligt boligudstyr. Du kan kombinere dem eller blot bruge et enkelt. Du vælger helt selv.

  • Kontrastfarver – dette vil med garanti tilføre et strejf ’skarphed’ til din bolig. Du kan vælge den klassiske hvid/sort-kontrast eller gå mere all-in og vælge en lidt mere modig og vælge en orange/lilla-kontrast.
  • Geometriske former – vælg f.eks. et cool tæppe fyldt med geometriske former. De skarpe kanter vil tilføre noget kant til boligen.
  • Statement sofa – i stedet for blot at vælge en kedelig grå sofa, så vælg en, hvor der er lidt mere spræl på farverne. Hvorfor ikke vælge en pink sofa?
  • Pastelfarver – hvis du ønsker at skabe et lidt mere roligt udtryk, så kan pastelfarver være et lækkert pift til den rolige stil, i stedet for at køre den helt hvide stil. Prøv f.eks. at se, hvad det kan gøre ved din bolig at have en reol i mintgrøn?
  • Puder i farver – hvis dit hjem er forholdsvist neutralt i farverne, så kan et par farverige puder i sofaen gøre underværker. Det kan virke lidt voldsomt at anskaffe sig en neon-orange sofa, selvom du gerne vil have indført flere farver i dit hjem. I stedet kan du blot vælge et par farverige puder.
  • Træmøbler – hvis du gerne vil skabe et afslappet og roligt udtryk, så skal du gå efter møbler i træ. Træ skaber en afslappet og rolig stemning og er samtidig utroligt flot at kigge på.

Møbler på tilbud

Møbler kan desværre være ret så dyre – men det skal ikke standse dig fra at gøre dine boligdrømme til virkelighed! Du kan nemlig finde masser af møbler på tilbud og på den måde spare penge. Nogle gange kan du faktisk spare ret så meget, hvis du blot vælger modellen fra sidste års kollektion eller i en mindre populær farve. Dette kan altså godt svare sig, og ofte er det ret s