Skoreol – Find og køb de beste løsninger til opbevaring af sko

Det kan være noget af en udfordring at få plads til alle sine sko – særligt hvis man har en lille entré, eller måske i det hele taget blot ikke har ret meget plads. Det kan selvfølgelig også være, at du bare har virkeligt mange sko, som kan besværliggøre opbevaringsmulighederne.

Men alt dette er du ikke alene om, og derfor findes der også et utal af forskellige opbevaringsmuligheder, som du kan benytte dig af, hvad end du er til en skobænk, en skohylde eller et skoskab. Det kan blive svært at blive klog på alle mulighederne, og derfor har vi lavet denne guide, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik.

Artiklens indhold
img

Matt skostativ – praktisk og pæn

Forhandler

Pris

Se mere

ILVA

1.149 kr.

Opbygningen af denne skoreol er lidt den samme som den ovenfor nævnte, og siderne er tilsvarende holdt i træ, men på denne udgave er selve hylderne her lavet af stænger i stål. 

Ikke nok med, at det giver en ekstra rå dimension til skostativet, så gør det også reolen ekstremt praktisk i forhold til rengøring. Det er således ingen katastrofe, hvis børnene får smækket deres mudderbefængte støvler op på skohylden, for den kan supernemt tørres af med en klud igen.

Skostativ med masser af plads fra ILVA

Der er desuden plads til to rækker af familiens sko, og så kan du nemt putte ballerinaer, flade sneakers, sandaler og børnesko ned under den nederste hylde. 

Den er pæn at have stående i både entréen og bryggerset, og den hvidlakerede eg og de minimalistiske stålstænger står i smuk og passende kontrast til hinanden. Skostativet passer således rigtigt godt ind i langt de fleste hjem og udgør et klassisk touch til entréen. Men en højde på kun 32 cm kan du desuden snildt have flere stående ovenpå hinanden, hvis du har brug for mere plads.

Normann Copenhagen Skoreol – gråt guld

Forhandler

Pris

Se mere

LuxoLiving

1699 kr.

Normann Copenhagen har altid brilleret i skandinavisk design og fine, minimalistiske linjer. Og denne skoreol er ingen undtagelse. Den har alle de klassiske linjer, som kendetegner Normann Copenhagen, og de bløde og afrundede kanter får denne skoreol til at se ekstra luksuriøs ud.

De rene linjer blandet med noget let industrielt giver skoreolen et løft, og den lækre grå farve får reolen til at stikke ud fra mængden.

Skoreol af Simon Legald

Den er lavet i ask og har to stålhylder. Og fordi hylderne netop er lavet i stål, er den også rigtigt nem at vedligeholde og rengøre. Den passer rigtigt godt som skoreol i alle husets rum, og da den er ekstremt dekorativ, kan du sagtens have den stående i andre rum end entréen.

Rammen er lavet i ask, der står i fin kontrast til de grå, industrielle hylder. Er du mere til den lyse indretning, kan du også få denne skoreol med hvide hylder.
Alt i alt er dette den perfekte skoreol til dig, der går meget op i indretning og er vild med skandinavisk stil

Tica Copenhagen skoreol – perfekt til den lille entré

Forhandler

Pris

Se mere

LuxoLiving

1699 kr.

Har du en lille entré, og synes du, at det kan være svært at finde plads til alle dine sko? Så kan denne sag fra Tica Copenhagen måske være en god mulighed for dig. 

Den er nemlig kun 27 cm bred og fylder derfor ikke meget i entréen. Til gengæld er den 75 cm høj og kan derfor stadig rumme mange af dine smukke sko.

Vægmonteret skoreol

I mindre entréer handler det i høj grad om at fylde op på væggene frem for på gulvet, og i den forbindelse er disse skohylder helt geniale.

Den er udført i et stramt og stilrent design, som passer ind i de fleste hjem. Den er fremstillet i perforeret metal, der er nemt at rengøre, og så kan du selv placere hylderne, så det passer til netop dine sko. Du kan desuden selv vælge, hvilken side du vil have udad, og om der skal front på skoreolen. Du har dermed også selv indflydelse på, hvordan reolen kommer til at se ud i entréen. Og så kan den rumme 5-6 par sko.

 

Moodstand skostativ – fleksibel løsning

Forhandler

Pris

Se mere

Roonrahn

2199 kr.

Dette skostativ er helt genialt, hvis du gerne selv vil have indflydelse på, hvordan dine sko skal hænge, og den er også god, hvis du gerne vil ændre lidt på din indretning ind imellem. Skostativet kan nemlig både stå på gulvet og hænge på væggen, og du kan selv tilpasse hylderne, så de passer til netop dine sko.

Funktionel skostativ af høj kvalitet

Her mødes funktionalitet, praktik og æstetik virkelig i et smukt møbel, som er helt perfekt i selv de mindste entréer, fordi møblet er så smalt. De lette træ-materialer giver skostativet en visuel lethed, og rent fysisk fylder skostativet også minimalt i rummet.

Den lyse ramme får skostativet til at blende smukt ind i væggen, og de lidt mørkere pinde, der udgør hylderne, kan tilpasses i højden, så du kan justere reolen, alt efter hvilke sko du gerne vil have fremme.

Kvaliteten er desuden ekstremt høj, idet skostativet er fremstillet i massiv europæisk egetræ – og så kan den rumme hele 12 par sko.

Meja skohylde – perfekt til den mellemstore entré

Forhandler

Pris

Se mere

Entremøbel

1295 kr.

Denne skohylde er rigtigt god, hvis du har en lidt større entré, uden at entréen dog behøver at være decideret stor. Da den hænger på væggen, tager den ikke dyrebar plads fra gulvet, og dermed kommer den heller ikke til at fylde meget visuelt.

Fysisk måler den 90 cm i længden, og der er dermed god plads på de i alt 2 hylder, som skoreolen mønstrer. Du kan desuden vælge mellem et væld af materialer og farver, herunder i olieret eg, hvid lakeret birk og sortbejdset eg.

Skohylde af god kvalitet

Hver skohylde er produceret efter ordre, og du vælger derfor også et bæredygtigt produkt, når du går med denne skohylde. 

Har du fint med plads i entréen og masser af sko, kan du hænge flere skohylde op lidt forskudt af hinanden og på den måde danne et rigtigt fint miljø i entréen med alle dine sko. Da hylderne er utroligt smukke, kan de også sagtens hænges i soveværelset eller på kontoret som ekstra opbevaringsplads.

Mitra skoskab – smukt og minimalistisk

Forhandler

Pris

Se mere

Boboonline

1199 kr.

Har du nogenlunde med plads i entréen, og vil du gerne have et rigtigt smukt sted at samle din kollektion af sko? Mitra skoskabet er ikke kun funktionelt og praktisk og opfylder dit behov for en opryddet entré uden sko, der flyder og roder. Skoskabet er nemlig også utroligt smukt at se på.

Skoskabet står på 4 egetræsben, og skabet er derudover bygget i MDF træ. Med en dybde på 30 cm og en bredde på 47 cm kan du roligt regne med, at familiens sko kan være i skoskabet – uden at du risikerer at skulle efterlade sko på gulvet, fordi der ikke er plads.

Praktisk og pæn skoskab

Skoskabet har 3 rum, hvor der i hvert rum er to hylder med masser af plads til adskillige par sko. Den hvide overflade gør, at skoskabet blender smukt ind i entréen uden at fylde alt for meget visuelt. Og fordi de smukke egetræsben løfter skabet en smule fra jorden, bliver udtrykket både let og luftigt – og så er det nemt at rengøre både på og under skabet.

Yamazaki skostativ – praktisk til både den store og den lille garderobe

Forhandler

Pris

Se mere

Fenomen

495 kr.

Her er tale om en virkelig fleksibel løsning, som fungerer supergodt i både den store og den lille entré. Den er fremstillet i hvid metal og er dermed også supernem at rengøre. Skostativets design er desuden meget minimalistisk og let og fylder derfor heller ikke nævneværdigt rent visuelt. Det betyder også, at det fungerer utroligt godt i en mindre entré eller garderobe, hvor du måske foretrækker, at der er mere ro i indretningen.

Simpel og stilren skostativ

Du kan justere skostativet fra 41 til 70 cm i dybden, så det kan passes ind langt de fleste steder i hjemmet. Ydermere kan du sætte to skostativer sammen – enten ved siden af hinanden eller ovenpå hinanden.

Hvert skostativ har tre etager, hvor der kan stå minimum 4 par sko på hver. Her taler skoene for sig selv, og skostativet passer derfor også fint ind som en del af indretningen i soveværelset eller på kontoret.

Tica skoreol – grå skønhed

Forhandler

Pris

Se mere

Fenomen

2999 kr.

Vil du derimod gerne have, at din skoreol skal kunne ses, og at den skal fungere som et møbel i din indretning, er denne Tica-sag absolut et godt bud. Her får du masser af plads til sko, støvler og stilletter, samtidig med at du får et smukt møbel til entréen, soveværelset eller stuen.

Designer skoreol

De afrundede former sammen med de rå materialer skaber en rigtigt fin kontrast, som designmæssigt passer ind i langt de fleste hjem. Du kan også sagtens bruge skoreolen til meget andet end blot sko, idet den sagtens kan være en helt almindelig reol i stuen eller køkkenet. Det giver også rigtigt gode muligheder for en fleksibel benyttelse af skoskabet, hvis du senere skulle få lyst til at bytte lidt rundt. Vil du gerne have reolen stående i entréen, kræver den dog lidt plads med sine 50 x 35 x 93 cm.

Du kan fjerne den midterste hylde i reolen, hvis du har brug for mere plads. Tica har desuden også lavet en stor støvlebakke med, som passe perfekt under reolen. 

 

Padova Skoreol – bedst til prisen

padova skoreol

Forhandler

Pris

Se mere

Når du køber en Padova skoreol, får du ret meget reol for prisen. Den er helt perfekt til den lidt mindre entré med sin dybde på 34 cm og højde på 32 cm. Den er dog 77,8 cm bred, og dermed er der stadig rigeligt med plads til dine mange sko.

Billig skoreol

Skoreolen er lavet i poppel træ og stål og vejer så lidt som 1.9 kg. Den er dermed også utroligt nem at flytte rundt med, hvis du gerne vil rykke lidt rundt i din indretning engang imellem. Det sorte træ rammer skoreolen smukt ind, og de slanke stålrør gør det samlede look meget minimalistisk og stringent. Derudover er den ekstremt nem at holde ren, fordi du blot kan tørre stålstængerne over med en fugtig klud. 

Endelig er der plads til rigeligt med sko, og du kan tilmed sætte to reoler ovenpå hinanden, hvis du har brug for endnu mere opbevaringsplads. Der er desuden også fint med plads under reolen til sneakers, ballerinaer og børnesko.

Her får du virkelig en flot og billig skoreol.

Padova Bænk – to møbler i ét

Padova Baenk

Forhandler

Pris

Se mere

Er du også typen, der gerne vil sidde ned, når du tager sko på? Så er du ikke den eneste. Og det er der tænkt over med denne Padova skobænk, hvor den øverste del af reolen er beklædt med en blød pude, så du kan sætte dig ned, når du skal tage sko på.

Skoreol og skobænk

Under puden er skoreolen bygget op på samme måde som ovennævnte Padova skoreol. Den er således fremstillet i poppel træ og har minimalistiske stålstænger, som fungerer som hylder i skoreolen. Det fine stål gør reolen supernem at holde ren, og du kan stille sko på de to hylder samt på gulvet under skoreolen. 

At skoreolen er udformet som bænk gør det desuden nemmere at give de mindste børn sko på, fordi de kan sætte sig på bænken, mens du hjælper dem.

Padova bænken er helt ideel til den lidt større entré og er rigtigt god til børnefamilier.

Skoreol i jern med glasbordplade – grafisk luksus

Forhandler

Pris

Se mere

Udgået

1995 kr.

Er du til rå linjer og et grafisk udtryk er denne fine sag et virkeligt lækkert bud på en god skoreol til dig. Den er fremstillet i smukt jern, der er lakeret sort, og så har den isat en bordplade i glas. Der er rigeligt med hyldeplads, og du har også plads til at sætte enkelte skotøjsæsker ind samt lidt nips, hvis du gerne vil gøre det ekstra dekorativt.

Fordi skoreolen er fremstillet i jern, er den en ekstremt solid skoreol, som er nem at tørre over med en fugtig klud. Den modstår derfor også nemt mudder på børnestøvlerne og sylespidse stilletters påvirkning.

Nordal skoreol

Med andre ord er det her både en særdeles praktisk og funktionel løsning, men den er lige dele moderne og dekorativ i indretningen på samme tid. Skoreolen er 59 x 85 cm og vejer 8 kg og vil derfor helt sikkert kræve lidt plads. Den er derfor mest velegnet til den lidt større entré eller lidt større hjem.

Finish og jern kan variere, og du får dermed også en smuk, unik sag hjem.

Metro Skoreol 80 – en god klassiker

Forhandler

Pris

Se mere

Udgået

699 kr.

Metro skoreolen vil helt sikkert sende dine tanker tilbage til dit barndomshjem, hvor skobænke og skohylder i træ var det helt store hit. Træmøblerne er tilbage igen – og de er helt bestemt kommet for at blive. 

Denne skobænk fungerer godt i både store og små hjem, og der er plads til de vigtigste sko i familien. Du kan både have den stående i bryggerset eller i entreen, og bor du i lejlighed kan den også stå uden for i opgangen, hvis du synes, at din entré er for lille.

Rowico Skoreol

Det smukke træ er i særdeleshed et godt indspark i den skandinaviske og klassiske indretning, og da materialet er særdeles solidt, skal du ikke være bekymret for at fylde godt op med sko. 

Den er desuden enormt praktisk i forhold til rengøring, ligesom ungerne også kan sidde på den, når de skal tage sko på.
Skoreolen har to hylder, hvor du kan placere dine sko, men du kan også have sko stående under den nederste hylde og stadig bevare det minimalistiske og opryddede indtryk.

Skoopbevaring i entre

Langt de fleste mennesker opbevarer deres sko i entréen, og det kan give visse udfordringer, fordi entréen sjældent er det største rum i hjemmet.

Men skoopbevaring i entréen er helt klart det nemmeste, fordi du næppe vil have skoene slæbt med ind i huset eller lejligheden. Derfor bør du sikre dig opbevaring til sko i entréen, så I og jeres gæster kan tage sko på og af i entréen og på den måde undgå alt for meget snavs og beskidte sko i resten af hjemmet.

 

Skoopbevaring i lille entre

En del af udfordringen ved at have skoopbevaring i entréen er dog også, at entréen typisk ikke er det største sted i hjemmet. Ofte er entréen endda virkeligt lille, og skoopbevaring i lille entré kan volde en del udfordringer – særligt hvis du gerne vil have alle jeres sko samlet i entréen.

Der findes dog – som du også kan se ovenfor – rigtigt mange gode løsninger på dét problem, og det handler basalt set om at vælge skoreoler, der er løftet fra gulvet, så der kommer luft og lys. Vælg også helst de lyse materialer, så skoreolen rent visuelt heller ikke fylder for meget.

 

Sådan får du skoreolen til at fylde mindre i rummet

Hvis du gerne vil have, at din skoreol skal være så usynlig som mulig, er det en god idé at vælge en skoreol til væg. Her får du nemlig luft under reolen, og allerede af dén grund vil den synes mindre og lettere, end hvis den stod på gulvet. Og så er det også lettere at rengøre på skoreol og gulv, når den hænger på væggen.

Hvis du samtidig sikrer dig, at skoreol og væg holdes i nogenlunde samme farve, vil du opleve, at skoreolen blot blender ind og bliver usynlig i rummet, samtidig med at du har sikret dig en sublim og praktisk opbevaring til dine sko. 

 

Hvor finder du en billig skoreol?

Skoreoler findes i stort set alle prislejer, og prisen afhænger i høj grad af både mærke, størrelse, materialer og funktioner. 

En billig skoreol kan findes mange steder, men det er en god idé at gå på jagt på nettet. Her kan du nemlig nemt sammenligne priser på identiske produkter og på den måde sikre dig den laveste pris for den skoreol, du har i kikkerten. Desuden har webshops den fordel, at deres faste udgifter typisk ikke er ligeså høje som de fysiske butikkers, og dermed kan de generelt set holde priserne lidt lavere.

Nogle webshops kører også med rabatkoder, så du kan få en ekstra rabat oveni hatten. 

Hos disse forhandlere kan du være heldig at finde en billig skoreol:
Nordlyhome
ILVA
Luxoliving
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere