Nupo tilbud – sådan starter du en billig kur

Slankekure findes der mange af. Men vil du virkelig gerne rykke noget på vægten, uden det kræver en masse af dig både kostmæssigt og økonomisk, bør du overveje NUPO. Det er en pulverkur, som går ind og erstatter de “normale” måltider i løbet af dagen. Det er derfor ikke en kur, der kræver, at du skal igang med at sætte dig ind i nye råvarer eller avancerede retter. Tilmed er det en slankekur, der er klinisk testet og dokumenteret for at give gode resultater – så den er helt sikker at kaste sig ud i.

Det koster altid lidt at komme i gang med en ny kur, da der som regel skal indkøbes nogle nye produkter. Sådan er det også med en slankekur med NUPO. Det er dog muligt at finde NUPO tilbud på en startpakke, som giver dig produkter og udstyr til en 12-dages kur til en god pris.

Det er godt at starte med en NUPO startpakke, da du her sparer penge på at komme i gang, fordi du kan købe alle produkterne samlet i stedet for at skulle købe dem enkeltvis. Men en startpakke giver dig også mulighed for at smage de forskellige varianter der er, hvilket er ret rart at lægge ud med, da du dermed hurtigt kan spore dig ind på, hvilke produkter der er dine favoritter – så er det også lidt sjovere at være på kur.

Artiklens indhold
nupo tilbud
img

Hvad er NUPO?

Produkter fra NUPO er ikke noget nyt, da det har været muligt at finde produkterne på hylderne siden 1984. Dengang var det ikke lige så populært, som det er i dag, da produkterne var berygtede for at være noget værre klister og en klumpet masse.

Men der er sket en del med produkterne siden starten af 80’erne, og NUPO er nu for alvor tilbage i gamet, når det kommer til slankeprodukter. Det er en af de helt populære kure – særligt fordi det er let, smager godt og gør det nemt at overholde madindtaget.

NUPO er et slankepulver, der er godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen som fuldkost. Det må derfor gerne erstatte hele din kost, hvilket kan medføre et hurtigt og stort vægttab. Det er dog også muligt at indføre pulveret som halvdelen af dagens kost, hvis du gerne vil gøre det langsommere, men måske også have en større chance for, at vægttabet forbliver vedvarende.

NUPO er derfor et slankemiddel og en slankekur, der er meget anderledes end mange andre kure, hvor fokus er på en livsstilsomlægning med masser af grøntsager, protein og naturlige fedtstoffer.

Sådan taber du dig med NUPO

NUPO er en slankekur, der kan hjælpe dig til et vægttab på forskellige måder. For det kommer nemlig helt an på, hvor meget du gerne vil tabe dig, og hvor hurtigt du også gerne vil have, at det skal gå. Der findes nemlig flere forskellige NUPO-diæter, som varierer efter, hvor meget du gerne vil erstatte din kost med produkterne.

NUPO hænger sådan sammen, at jo mere af din kost, du erstatter med NUPO-produkter, jo hurtigere et vægttab vil du kunne få. En af kurene er blandt andet “den barske”, hvor du skal erstatte alt mad med NUPO i op til otte uger. Du kan dog også få en, hvor du blot skal indtage NUPO før dine måltider, så din appetit bliver nedsat, og du derfor mindsker indtaget af kalorier fra den rigtige mad.

Alle slankekure er helt naturligt bundet op på, at kroppen skal indtage færre kalorier, end den bruger. Det skal gøres over en længere periode, så der påbegyndes et vægttab. Sådan er det selvfølgelig også med NUPO. For på sådan en kur vil du indtage omkring 700 kalorier om dagen, hvilket er meget mindre, end hvad din krop har brug for. Du vil derfor hurtigt begynde at tabe dig.

Ved at indtage deres Diet Shakes, Diet Soups eller One Meal, får du maksmalt 70 gram kulhydrater om dagen. Det betyder, at din krop skal finde en kilde til energi andetsteds – og det bliver i dine fedtdepoter. Efter 1-2 dage er kroppens lager af kulhydrat tømt, hvilket sikrer, at kroppen herefter begynder at bruge fedt for at give kroppen energi. I denne proces bliver der skabt ketoner, som kroppen bruger som en energikilde – og det er her, du får en forhøjet fedtforbrænding.

Ketose påvirker nemlig også din appetit og giver dig mindre lyst til at spise. Det er netop også derfor, at mange får en mindre følelse af sult på NUPO-kuren, også selvom de indtager langt færre kalorier, end kroppen har brug for.

Men selvom du taber dig meget, og kuren er baseret på pulver, skal du ikke være nervøs for, om du ikke får de næringsstoffer, som kroppen har brug for. For på en NUPO-kur, får du alle de vitaminer og mineraler, du har brug for, da det er tilsat pulveret. Du udpiner derfor ikke din krop på denne diæt.

Hvad koster Nupo produkterne?

Det er selvfølgelig ikke gratis at være på en pulverkur, og for nogen vil de også opleve en stigning i madbudgettet alt efter, hvor stramt madbudgettet normalt er.

Man kan dog få en startpakke helt ned til 395 kroner. Her er der både shakes, suppe, replacement barer og proteinbarer med forskellig smag. Der er til rigtig mange dage, hvilket derfor gør det relativt billigt sammenlignet med andre kure, der er baseret på mange grøntsager, kød og specialprodukter.

Når du er færdig med startpakken og har fundet frem til dine favoritprodukter, er der følgende (vejledende) priser på deres produkter:

  • Diet Shake – 149 DKK for 12 portioner (svarer til 2 dages fuldkosterstatning)
  • Diet Soup – 149 DKK for 12 portioner (svarer til 2 dages fuldkosterstatning)
  • Prime Shake – 250 DKK for 12 portioner
  • Prime Bar – 500 DKK for 20 måltider
  • One Meal bar – 500 DKK for 24 måltider

Det kan derfor hurtigt godt rende op i en del penge – dog vil du ret hurtigt få en meget nedsat appetit. For at gøre det til en billigere kur, kan du vælge at starte med at være delvist på NUPO, som du så kombinerer sammen med sunde retter såsom salater, fiskeretter og lignende. For så har du stadig et lavt kalorieindtag, som sikrer dig et forholdsvist hurtigt vægttab.

Du kan dog med blot en 12 dages kur tabe mere end 3-5 kilo. Vil du derfor gerne hurtigt i gang og have noget motivation til din kur, kan du vælge at have NUPO som fuldkosterstatning i de første 12 dage og herefter spise det til halvdelen af dine måltider.

Har du længe haft et ønske om at tabe dig, men har det været svært for dig at opnå, er det penge, der er rigtig godt givet ud.

Hvilke NUPO produkter er der?

For at gøre pulverkuren appellerende til så mange mennesker som muligt, har NUPO mange forskellige produkter i deres sortiment. Overordnet set er der dog tre produktkategorier, som er: Diet, One Meal og Slim Boost.

NUPO Diet

nupo diet

Forhandler

Pris

Se mere

fra 124 kr.

fra 105 kr.

fra 410 kr. (3-pack)

Diet er det, som hele kuren er baseret på og består blandt andet af supper og shakes, som du skal indtage nogle gange i løbet af dagen. Du kan indtage disse produkter til alle måltider i løbet af dagen i otte uger ad gangen, hvorefter du skal tage en pause med energibegrænset kost. Du kan blandt andet få tomatsuppe, grøntsagssuppe og shakes med chokolade og jordbær – uden sukker vel og mærke.

Du kan erstatte hele din kost med 6 NUPO Diet produkter om dagen, som blandes med 3 dl koldt vand og rystes i en shaker.

One Meal

nupo one meal

Forhandler

Pris

Se mere

fra 17 kr.

fra 18 kr.

fra 27 kr.

fra 22 kr.

Denne kategori af produkter indeholder måltidserstatninger for morgenmad, frokost eller aftensmad. Det kan både være måltidsbarer i forskellige smagsvarianter og drikkeklare shakes, som du kan tage med dig på farten, og du ikke har mulighed for at blande en shake eller en suppe op. Måltidserstatningerne indeholder kostfibre, proteiner, vitaminer og mineraler samt kun 200 kalorier.

Slim Boost

Forhandler

Pris

Se mere

fra 88 kr.

fra 99 kr.

fra 129 kr.

Slim Boost fra Nupo er et kosttilskud, som har til formål at booste dit vægttab. Alle Slim Boost-varianter er sat sammen af aktive ingredienser fra kilder fra naturen. Det kan bruges sammen med både Nupo Diet og One Meal samt som et kosttilskud, hvis du på et tidspunkt vender tilbage til en mere normal kost.

Tilbud NUPO Chocolate

NUPO Chocolate er en af de helt populære varianter, både når det kommer til NUPO Diet og alle deres barer og ready to go-shakes. Det er også en meget lækker smagsvariant, som gør det muligt at få noget sødt til tanden uden indtag af sukker. Pulver kan også blive lidt anstrengende i længden og give lyst til noget at tygge på – og her hjælper smagen af chokolade en del.

Der er ofte tilbud at finde på NUPO Chocolate både på deres egen hjemmeside og hos andre forhandlere.

Se aktuelle tilbud på Nupo Chocolate hos følgende forhandlere:

Tilbud NUPO Jordbær

En af deres andre meget populære varianter er NUPO Jordbær, som ligeledes findes som shakes og barer til måltider på farten. Det har en lækker frisk smag, som man ikke bliver træt af lige med det samme. Det kan sagtens kombineres med chocolate, så du både får det friske og det søde og ikke går død i nogle af smagene. Der er ofte gode tilbud på at finde på NUPO Jordbær – så der nemt og hurtigt også nogle penge at spare.

Se aktuelle tilbud på NUPO Jordbær hos følgende forhandlere:

Tilbud NUPO Slim boost

Det er altid en god ide at kombinere NUPO Diet og One Meal med Slim Boost, da du dermed er sikker på, at du får de mineraler og vitaminer, du skal have. Men, Slim boost er også meget mere end kosttilskud, da det kan hjælpe dig til at sætte ekstra op for forbrændingen.

-Block my carbs

Slim Boost Block my carbs er et godt tilskud til kosten til dig, der har været vant til at spise måltider, der er meget rige på kulhydrater. Tilskuddet indeholder et naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner. Så har du svært ved ikke at spise pasta, ris, brød og andre madvarer med mange kulhydrater, er det et rigtig godt valg. Det hjælper dig ret hurtigt til at komme væk fra lysten til de kulhydratrige produkter, og hjælper dig derfor med at komme godt i gang med et vægttab.

Det smager selvfølgelig ikke ligesom pasta eller ris – men det er værd at prøve!

-Fill my tummy

Slim Boost Fill My Tummy er et produkt, der fylder din mave med det naturlige fiber, Glucomannan. Det er et fiber, der har en rigtig god evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen. Det er et tilskud, som er rigtig godt til dig, der har det med at spise for store portioner, og som derfor er udfordret ved at skulle spise mange små portioner i løbet af dagen. Det mætter rigtig godt, og gør det derfor meget nemmere for dig ikke at komme til at snacke usundt ved siden af eller spise for store almindelige måltider, hvis du blot bruger NUPO som en del af din kost.

Det er nemt at få ned og går ind og mætter ret hurtigt. Du vil derfor hurtigt kunne mærke en mærkbar forskel.

-Burn my fat

Denne variant er henvendt til dig, der ikke får nok motion. Det sætter nemlig din fedtforbrænding ekstra op i de perioder, hvor du måske ikke får bevæget dig nok. Det skal du ikke længere bekymre dig om, da Yerba Mate, kolanød og cayennepeber sætter fut på forbrændingen. Det er helt naturlige midler, som findes i naturen.

Det skal naturligvis ikke gå ind og erstatte en fysisk aktiv hverdag, da motion ikke kun er godt for vægten – det er også godt for det mentale velvære og for din kondition. Så benyt det kun i de perioder, hvor du har en stram tidsplan, og du ikke kan nå at hverken cykle eller løbe.

Køb NUPO slim boost her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere