baby tjekliste

Skal du være forælder inden længe? Det er en stor glæde at blive forældre. Men der kommer også mange bekymringer og udgifter med det. Især fordi der skal købes en del udstyr til det kommende familiemedlem. Mangler du tips til nogle ekstra gode ting at have til baby? Så læs med her.

Der er så mange ting, der skal købes, når en lille guldklump melder sin ankomst. Det kan derfor være svært at holde styr på, om det hele mon nu er der, eller om der er noget, du ikke har tænkt på eller glemt.

Vi dykker ned i nogle ting til baby.

Flaskevarmer

Du kender måske ikke til udfordringen eller frustrationen endnu. Men der går utroligt meget tid med at varme mælk op, når den lille er sulten, eller I skal ud ad døren. Her er en flaskevarmer en ganske genial ting, der hurtigt bliver meget svær at undvære. For med et tryk på en knap kan du få varmet mælken i den helt rette temperatur. Du slipper for at tage mælken ind og ud af mikroovnen og hele tiden mærke efter på håndleddet.

Det gør det meget nemmere at være mor eller far!

Voksipose

Har du endnu ikke en kørepose? Så bør du overveje at kigge nærmere på en voksipose, der både kan fungere som en sovepose i barnevognen og en dejlig varm kørepose til bilen på de kølige aftener eller morgener.

Der findes flere forskellige slags – også i forskellige designs. Den er meget praktisk og kan hjælpe dig meget i hverdagen.

Suttesnor

Det er måske fint nok i starten, men… Det bliver lidt hårdt og belastende over tid, når den lille kaster sutten væk eller ned på gulvet. Det er derfor ganske genialt med en suttesnor. De kan både købes i babyforretninger, såvel som de kan laves med bedstemors bedste tips til hækling. Det bliver en ting, du bliver ellevild med at have.

Babynest

Det er rart at kunne have hænderne fri. Bare i 10 minutter. Også når den lille er vågen. Det kan du i høj grad med en babynest, der er et trygt sted for baby at være. For baby er det som at være i livmoderen – og for dig er det trygt, fordi baby ikke kan rulle nogen steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *